A győztesek mondták… (OJK)

Tegnap a Váci NKSE esélyeshez méltó, magabiztos játékkal győzte le az Országos Junior Kupa döntőjében a Siófok KC gárdáját, így aranyéremmel a nyakukban távozhattak a váci lányok az Üllői Sportcsarnokból. Egy nap távlatából megkértem néhány játékost, idézzék fel a tegnapi győzelmet, illetve az egész kupasorozatot.

Boldog váci lányok az OJK-serleggel.
fotó: Fehér János (http://v-man.hu)

Ertl Rebeka (jobbszélső): “Az egész kupasorozatban meghatározó volt az, hogy csapatként tudtunk együttműködni, hiszen nekünk ez az egyik erősségünk. Ez a kupagyőzelem még jobban összekovácsolt minket, és plusz erőt adhat ahhoz, hogy a junior bajnokság rájátszásában is minél jobb helyezést érjünk el.”

Petrovics Gerda (irányító): “Sok évi küzdelem után,szerintem megérdemelten hoztuk el az aranyérmet. A győzelem kulcsa az volt,hogy csapatként tudtunk működni,és harcoltunk egymásért.A szurkolók is kilátogattak a döntő meccsre és ilyen háttérrel nem is lehetett kérdéses a győzelem.”

Virág Noémi (átlövő): “Nagyon készültünk a kupadöntőre. Célunk a döntőbe jutás volt, de azért mindenki az aranyról álmodott! Az első félidő végére a védekezésünk összeállt, majd a gyors lerohanásainkkal sikerült ellépni ellenfelünktől. A második félidőben növelni tudtuk előnyünket és nem várt különbséggel nyertünk. Bízom benne, hogy ez a győzelem újabb lendületet ad a csapatnak a bajnokság hátralévő részében!”

Mészáros Rea (beállós): “Jó lehetőség volt élesben gyakorolni a játékunkat. A kijövő hibákat a rájátszásra remélem ki tudjuk “kuszálni”, és még erősebbek leszünk. A csapat együttműködése kiemelkedő volt, mindenkinek sikerült valamit a saját egyéniségéből hozzátennie a győzelemhez.”

Györkös Rebeka (kapus): “Nagyon bíztunk benne, hogy a döntőig sikerül eljutnunk, az már csak “ajándék” , hogy sikerült az első helyet behúznunk! Nagyon sok támogatást kaptunk, és titkon a vezetőség is a legfényesebben csillogó aranyat várta el tőlünk! Ezt már csak az ifi, junior 1-2 helyezése tudná megkoronázni.”

Bíró Blanka (kapus): “A döntő előtt mindenkiben nagy volt a feszültség és a bizonyítási vágy, hiszen egy olyan csapat ellen kellett pályára lépnünk, akikkel a korábbi évek során többször kiélezett mérkőzést játszottunk. Nagyon örülök, hogy végre egy kupasorozat végén mi állhattunk fel a dobogó legfelső fokára. Ez az egész annak köszönhető, hogy egy CSAPATként működtünk és szerencsére sikerült mindenkinek kivenni a részét belőle! Remélem ez a sorozat tovább folytatódik a rájátszásban, ahonnan szintén éremmel tudunk eljönni.”

Szondi Zsófia (balszélső): “Meglehetősen simán tudtuk nyerni a döntő meccset. Ez annak köszönhető, hogy ellenfelünket más kupákból, bajnoki mérkőzésekből már ismerjük, így erősségeiket kivédekezve gyors gólokkal tudtuk növelni előnyünket. Köszönjük a kilátogató szurkolóknak a biztatást és még egyszer gratulálok a csapatnak!”

Hámori Konszuéla (átlövő): “Az egész kupasorozatban magabiztosan meneteltünk. Amikor a négybe kerültünk már mindenki a kupa megnyerésében reménykedett és mindent megtettünk azért, hogy ez sikerüljön. Igazi csapatként játszottunk, mindenki hozzá tett a sikerhez. Köszönjük, hogy ide is ennyien elkísértek és szurkoltak nekünk. :)”

Fehér Viktor, 2013. április 10.
Az interjú teljes egészének vagy részleteinek továbbközlése kizárólag a forrás (v-man.hu) feltüntetésével, írásbeli tájékoztatás (viktorke@gmail.com) mellett lehetséges.

Egy jó hozzászólás jó lenne