Itt a Karácsony…

Már csak pár hét, és itt vannak az ünnepek. Ha még nem tudtál minden szerettednek megfelelő ajándékot találni, nézz körül a következő fotós ajándékötletek közt, hátha találsz Neked tetszőt!

http://www.youtube.com/watch?v=FcHuybYSE-M

Lányod első meccse az élvonalban? Netán az első válogatottság? Győzelem a nagy rivális ellen? Tombolás a lelátón, vagy épp a pályán? 😉
Még sokáig sorolhatnánk milyen emlékezetes pillanatokat tartogat egy-egy kézilabdás szezon. Rendeld és őrizd meg ezeket az emlékeket feliratoktól és vízjelezéstől mentes képeken, jó minőségben és ajándékozd meg vele szeretteidet! Legyen akár a kézilabdázással még igazából csak most ismerkedő hozzátartozód, vagy épp a világ egyik legnagyobb sztárja, ha az illető a magyar női élvonalban játszik, jó eséllyel találsz róla képet a folyamatosan bővülő archívumban. (De ezt aligha kell mondani, hiszen most is ezt a bejegyzést olvasod, tehát ismered az oldalt. :))

Facebookon megoszthatod vízjelesen is, de karácsonyi ajándéknak lássuk be, nem lenne túl ízléses, így hát keresd ki a Téged érdeklő képeket az oldalról, és rendelj belőle egy szép ajándék tárgyat!

Néhány fotós ajándékötlet (december elejéig folyamatosan bővülhet)

Papírképek fotóalbumban

Készíts egy albumot emlékezetes meccsképekkel! Bármely bevásárlóközpontban kaphatsz néhány száz forintért feltöltésre váró albumokat, a bele való fotókat összeválogathatod és megrendelheted a v-man.hu oldalról, természetesen vízjelezéstől, feliratozástól mentesen a lehető legjobb minőségben. Teljesítés ideje várhatóan: 1, másfél hét.

24 db 10×15-ös papírkép 3500 ft, postaköltséggel együtt*
36 db 10×15-ös papírkép 5000 ft, postaköltséggel együtt*

Kiknek ajánlom? Elsősorban azok számára lehet ideális meglepetés, akik kevésbé jártasak az internetezésben, a technika vívmányait nem annyira használják, vagy csak egyszerűen szeretik kézzel foghatóan megőrizni a kedves emlékeket! Nagyszülőknél szinte garantált a siker! 🙂

Fotókönyv

Egy látványos, kreatív ajándék, sokféle különböző méretben és minőségi megoldással. Ha ez érdekel, írd meg elképzeléseid, és küldök pontos árajánlatot! – kb. 2000 ft-tól. Teljesítés ideje várhatóan: 1-2 hét.
Kiknek ajánlom? Ez a könyv akár egy egész karrier vagy szezon képi összefoglalásra is ideális és maradandó emlék. Akinek van könyvespolca, az biztosan szívesen fogadja.

Falikép, egy szép idézettel vagy anélkül

Egyetlen, de sokat mondó kép, az a pillanat ami Nektek sokat jelent. Teljesítés ideje várhatóan: 1 hét
A4 (kb 20x30cm) méretben 750 ft, postaköltséggel együtt*
15×21 cm-es méretben 500 ft, postaköltséggel együtt*

Kiknek ajánlom? Lepd meg vele csapattársaid, vagy a szüleidet, bekeretezve a szoba dísze lehet!

Asztali dísznaptár eredeti fotópapíron (13 × 14,5 cm méret) fémdobozban – 3000 Ft, postaköltséggel együtt*
12 lapos naptár, ünnepnapokkal, 12 vagy 24 szabadon válaszható képpel, vagy kérheted az általam összeválogatott naptárt is, ahol a 12 első osztályú csapat 2-2, adott hónapban szülinapját ünneplő játékosról van fotó. Teljesítés ideje várhatóan: 2 hét.
Kinek ajánlom? Kiváló ajándék lehet irodában, íróasztalnál sokat ülő családtagoknak, de kompakt mérete miatt egy kisebb számítógép asztalon is jól mutat. Az én válogatásom ideális lehet a kézilabdát szerető szurkolóknak, a képen elolvashatod melyik hónapon mely játékosok láthatók. A fényképeket jövőre kicserélheted, a dobozt újra felhasználhatod.

asztali dísznaptár

A4 méretű nyomtatott, spirálozott falinaptár – 3900 ft, postaköltséggel együtt*
12 lapos naptár, 12 fotóval, névnapokkal, ünnepnapokkal. A naptár pontos mérete 21,0 × 29,7 cm. Teljesítés ideje várhatóan: 2 hét
Kinek ajánlom? Egy éven át nézheted kedvenc sportolód (példaképed?), vagy ép csapatod fotóit hónapról-hónapra a faladon. Ez az ajándék az igazi kézilabda rajongóknak, fiatal játékosoknak való elsősorban.

Ha bármi felkeltette érdeklődésed, esetleg további ötleted támadt: Megrendelés és/vagy információ a viktorke@gmail.com e-mail címen.

Minden megrendeléseddel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy az oldal jövő évben is folyamatosan frissüljön, a bevételekből a meccsre járás költségeit próbálom fedezni. Köszönöm szépen!

* – postaköltség magyarországi címekre!

Egy jó hozzászólás jó lenne