Megújulás – ezredszer is kézilabda!

Köszöntöm a megújult v-man.hu oldal látogatóit! A rendszeres látogatók már csaknem két éve is láthatták, hogy a honlap átalakítására készültem, de különböző okok miatt csak most sikerült elkészülnöm vele.

Nem kevesebb, mint hat éven keresztül működött az oldal a korábbi dizájnnal, így igencsak ráfért már egy kis felújítás. Bár eredetileg nem volt szándékosan így tervezve, de pár napja kilistáztattam a szerveren található mappák számát, és észrevettem, hogy mindössze már csak néhány galéria hiányzik az ezerhez. Ezek után adta magát a lehetőség, hogy az ezredik kézilabdás galéria megünneplését összevonjam az új oldal bemutatásával.

Az egyértelműen látható külső változás mellett igyekeztem tartalmilag is jobban átláthatóvá tenni az oldalt, így került kialakításra kettő menüsor:
a felsőben a korábban is megszokott tartalmak aktualizált verziójához lehet eljutni, míg a lentebbi menüsor gyors elérést kínál az eddig almenüpontokban összezsúfolt, csapatok szerint rendszerezett képtárakhoz.

Ami nem fog változni (ha rajtam múlik), továbbra is heti rendszerességgel fognak felkerülni a női kézilabda mérkőzésekről friss galériák, mind felnőtt, mind utánpótlás szintjén.

Remélem az új, jobban rendszerezett szerkezet még inkább kiszolgálja a látogatói igényeket. Az átalakításban és rendszerezésben sok munkaóra van, próbáltam minden hibát kijavítani, de ha mégis maradt valami, ami nem megfelelően működik, kérem e-mail címemen jelezzék. Köszönöm szépen!

A honlap böngészéséhez kellemes időtöltést kívánok!

Fehér Viktor

Egy jó hozzászólás jó lenne