Oldalnapló 2006

2006.12.31.:

feltettem a Vasas Kupa pénteki játéknapjának első két mérkőzésén készített képeimet, időrendben jön a többi is: Vasas ifisták edzése, Vasas-Leipzig, Hypo-Randers, FTC-Dunaferr, valamint a kézilabdagála! nézzetek vissza jövőre is, BÚÉK mindenkinek aki idelátogatott :)

2006.12.29.:

beindul(t) a nagyüzem, csütörtökön Cornexi-Krim meccsen voltam, ma reggel jön a Vasas Kupa, aztán szombaton a Gála :) az első képei már fenn vannak, a többiért érdemes később visszanézni!

2006.12.21.:

lassan ‘kiheverem’ az EB-t és jönnek az elmaradt videók ;)
addig is szerdán kilátogattam a Vác-ETO felkészülési mérkőzésre, világítás sajnos a szokásos volt (=sötét képek), de legalább újra meccsen voltam :)

2006.12.13.:

mivel azt ígértem minden meccsről lesz videó, tettem fel egyet most is, a németek elleni katasztrófális vereségről. ezúttal azonban nem egy játékosról készült, hanem a meccs legszerencsétlenebb magyar helyzetei és néhány német gól látható benne. csak ‘mazochistáknak’ ajánlom! :(

2006.12.11.:

az első kör zárómeccséről Vérten Orsolya teljesítményét örökítettem meg videó formájában, bár Pálinger Katalin is rászolgált volna ezúttal is :)

2006.12.10.:

a pénteki magyar mérkőzésről Görbicz Anita lett a választottam, bár először Szamoránsky Piroska volt a jelölt, ám az Ő videója túl rövid lett volna, mert a 2. félidőben már nem lépett pályára, de a Görbés videóba bekerült néhány Piros-gól is :)

egyúttal beüzemeltem egy egyszerű vendégkönyvet, amely a Kapcsolat menüpontból érhető el.

2006.12.08.:
csütörtökön végre elkezdődött az EB, terveim szerint minden magyar meccsről felkerül majd egy zenés videó az oldalra. első választottam Kovacsicz Mónika lett, aki egy rosszul sikerült első félidő után szuper másodikat produkált. azonban szerencsére így is nehéz döntés volt, mert több jó teljesítmény volt a magyar csapatban, többek között Kirsner Erika, Mehlmann Ibolya, vagy a nagyon hasznosan játszó Szűcs Gabriella, és a “szokásost” hozó Pálinger Kati is rászolgált volna egy videóra :)
2006.12.05.:
a Vasas Allstar Arenában tartott ma közös edzést a kézilabdagálára az olimpikonokból és médiaszemélyiségekből álló két csapat, Mocsai Lajos vezetésével. ott jártam…
2006.12.02.:
két új menüponttal bővült az oldal, az egyiket épp most olvasod, a másik a Képrendelés!
gondolkozok, hogy igény esetén hírlevelet indítok, melyben e-mailes értesítést kapnának az érdeklődök az oldal frissüléseiről. nem tudom lenne-e rá igény, ha Téged érdekel, írj!
2006.12.01.:
tartalma lett a hosszú ideje üresen álló Linkek menüpontnak
2006.11.30.:
elindult a v-man.hu domain :) + felkerült egy új videó, Pálinger Katalin Horvátország elleni remekléseiről

Egy jó hozzászólás jó lenne